Blankenemmen
Image default
Aanbiedingen

Een korte introductie in het lasergamen

 

Misschien heb je lasergamen online of in je plaatselijke arcade voorbij zien komen en leek het je erg leuk. Maar wat is het precies? In het kort is lasergamen een teamspel dat actie simuleert met behulp van namaak-geweren die infrarode stralen afvuren. Het is een geweldige manier om wat stoom af te blazen met je vrienden, en het is ook een fantastische teamuitje! Hier is alles wat je moet weten over lasergamen.

 

Hoe werkt lasergamen?

Lasergamen werkt door spelers in twee teams te verdelen, die elk een lasergun krijgen die infrarode stralen afvuren. Deze stralen worden gedetecteerd door sensoren die de spelers dragen, die treffers registreren en punten bijhouden. Het doel van het spel is om alle leden van het andere team uit te schakelen of om binnen de tijd de hoogste score te halen 

 

Waar kun je het spelen?

Lasergamen kan binnen of buiten worden gespeeld, hoewel de meeste locaties overdekte arena’s zijn. Het speelgebied is meestal verdeeld in een doolhofachtige lay-out met veel schuilplaatsen en obstakels waarachter de spelers dekking kunnen zoeken. Dit maakt het spel uitdagender en spannender, omdat de spelers een strategie moeten bedenken om niet geraakt te worden en tegelijkertijd proberen zoveel mogelijk leden van het andere team uit te schakelen of punten te scoren.

 

Waarom nou lasergamen?

Naast veel plezier heeft lasergamen ook een aantal voordelen. Ten eerste is het een geweldige training! Als je rondrent en lasers ontwijkt en dekking zoekt, gaat je hartslag omhoog en verbrand je een serieuze hoeveelheid calorieën. Daarnaast is het perfect voor groepsuitjes of feestjes, want er kunnen vaak grote groepen mensen meedoen in één sessie. En last but not least: het is een uitstekende manier om stress te verlichten en wat stoom af te blazen na een lange dag op het werk of op school of juist als teambuilding.

 

Lasergamen als uitje

Dus als je op zoek bent naar een leuke en actieve manier om wat tijd door te brengen met vrienden, familie of collega’s, waarom zou je lasergamen dan niet eens proberen? Kom vooral eens lasergamen op locatie bij Bubbelbal! Zorg er wel voor dat je comfortabele schoenen en kleding draagt waarin je graag bezweet raakt!

https://www.bubbelbal.nl