Blankenemmen
Image default
Aanbiedingen

Actief in de tuin! Leuke balsporten voor in de achtertuin

Actief in de tuin! Leuke balsporten voor in de achtertuin 

Actief blijven en genieten van wat vriendschappelijke competitie kan moeilijk zijn tijdens deze pandemie, maar dat betekent niet dat we niet kunnen genieten van een potje balsporten in onze eigen achtertuin! Of u nu een grote groep vrienden hebt of slechts een paar, er zijn tal van leuke balsporten die u in uw tuin kunt spelen. Laten we eens kijken naar een paar van de populairste opties.

 

Basketbal 

Een van de populairste spellen om buiten te spelen is basketbal. Alles wat u nodig hebt, is een hoepel en een bal. U kunt een officieel reglementair veld aanleggen, of als u daar niet genoeg ruimte voor hebt, is een basketbal paal met verstelbare hoogte perfect voor kleinere ruimtes. Zo kan iedereen gemakkelijk meedoen, ongeacht zijn lengte! Basketbal is geweldig voor zowel solo-oefeningen als teamwedstrijden.

 

Volleybal 

Volleybal is een andere geweldige sport voor in de tuin, met een minimale uitrusting – alles wat je nodig hebt is een net en een volleybal! Zet het net tussen twee bomen of op twee palen en u kunt beginnen met spelen. Volleybal is geweldig als u meer mensen wilt laten meedoen – er zijn maar twee teams (minimaal) nodig om te beginnen en u kunt de grootte van het veld gemakkelijk aanpassen aan het aantal spelers. Bovendien is het altijd spannender als er een vriendschappelijke competitie is! 

 

Voetbal 

Voor voetbal is misschien meer materiaal nodig dan voor andere balsporten, maar het biedt ook veel mogelijkheden voor creatieve oefeningen en teambuilding. Om te beginnen hebt u alleen een open veld nodig, wat kegels of markeringen en een voetbal. Afhankelijk van het aantal spelers zijn er verschillende varianten van voetbal die in de tuin kunnen worden gespeeld, zoals minivoetbal (2 tegen 2), 5 tegen 5 of Futsal (4 tegen 4). Dit maakt het gemakkelijk om uw spel aan te passen aan de hoeveelheid ruimte die u beschikbaar heeft en wie er speelt.

 

https://www.speelplezier-online.nl/