Blankenemmen
Image default
Banen en opleidingen

Magazijnmedewerker vacatures

Magazijnmedewerker ( vakantiewerk )

Randstad Holland 7411hb steenenkamer

Transport / Logistics / Warehouse

Wil je deze jaargetijde vakantiewerk doen? Wil je werkervaring opdoen en geld verdienen?

Bij iddink in ede kan je aan de slag als magazijnmedewerker om alle schoolboekenpakketten klaar te leggen voor het nieuwe jaar.

Wat bieden we jou?

Gezelligheid een vakantiebaan waar je werkt met veel leeftijdsgenoten ;

geld je kan tot € 402 per week verdienen ( onderschikkend van leeftijd ) ;

vaste kantooruren van 8:00 tot 17:00 uur ;

werk voor de hele seizoen of in ieder geval meerdere weken achter mekaar ;

kosteloos busvervoer dat jou naar je werk brengt ( vanaf vaste locaties ) ;

de plaats om bijeen met vrienden/vriendinnen te werken.

Wat ga je doen als magazijnmedewerker?

Er zijn verscheidene taken en werkzaamheden die je als magazijnmedewerker bij iddink kan doen. Zo kun jij je bezig detineren met de boekenpakketten samenstellen, in- en uitpakken, scannen of boekhouding bijhouden. Is vakantiewerk bij iddink iets voor mij? je hoeft geen werkervaring te hebben om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker bij iddink, maar we vragen wel het volgende van jou : je kan tenminste 3 weken aaneengesloten werken in de maanden juni, juli en/of augustus ; je hebt er zin in om deze seizoen vakantiewerk te doen en je steekt gaarne je handen uit de mouwen. Opstapplaatsen van de bus iddink is woonachtig in ede, maar je hoeft beschut niet in ede te woon om bij iddink te kunnen werken. Er kruien bijvoorbeeld bussen uit barneveld, arnhem en deventer. Coronavirus en sollicitatieproces het nieuwsbericht dat het coronavirus nu ook in nederland het dagelijkse leven op z’n kop zet, kan je niet zijn ontgaan iddink en randstad navolgen uiteraard in alle werkzaamheden de richtlijnen die door de overheid en het rivm bepaald zijn. En dit zouden we blijven doen zolang de maatregelen gelden. Een veilige werkomgeving voor jou en je vrienden staat voorop. Dus, solliciteer nu op de vacature voor de zomerperiode 2020. We gebruiken aansluiting met je op naar aanleiding van je sollicitatie in 5 werkdagen. Wat doet iddink? iddink is specialistisch in het aanleveren van leermiddelen aan leerlingen van het voortgezet opleiding in nederland en belgië.

Om ruim 375. 000 scholieren, voor de aanvang van hun nieuwe klas, op tijd van de juiste romans te voorspellen zoeken we veel vakantiekrachten. Vragen? mocht je nog vragen hebben dan kun je aansluiting onthouden met deborah & mirjam door te mailen naar werkenbijiddinknl.

Kom uiteraard staat deze vacature open voor allemaal die zich hierin herkent.

https://www.vindazo.nl/keywords/magazijnmedewerker.html

Gerelateerde artikelen

PT secretaresse

Creatieve copywriter & eindredacteur

Doktersassistent