Blankenemmen
Image default
Banen en opleidingen

Creatieve copywriter & eindredacteur

Functie

Als maker en redacteur van inhoud kunt u verhalen en ideeën werkelijkheid maken. Als ervaren expert ben je als een vis in het water bij het maken van social media content en schakel je eenvoudig tussen SEO-teksten, blogposts en andere teksten. Kortom, u weet precies wat u moet zeggen om “indruk te maken”.

Je bent een creatieve denktank met analytisch denkvermogen. Als digital native zorgen we ervoor dat je de weg kwijtraakt op platforms zoals Facebook, Instagram, Twitter, Pinterest, LinkedIn en YouTube. Je bent volledig op de hoogte van de laatste marketingtrends en zet deze eenvoudig om in indrukwekkende campagnes.

U kent uw taal en u heeft een goede pen. U bent allergisch voor onzorgvuldigheid.

In je job als redacteur denk je mee met je opdrachtgever, niet alleen als tekstcorrector.

Je weet hoe je klantbehoeften kunt omzetten in een succesvolle social media-strategie, wat kan leiden tot conversies en voordelen kan opleveren voor onze klanten.

Voor uw doelgroep kunt u met een vlotte pen met creatieve ontwerpvaardigheden uw informatie effectief in de markt zetten. Je zet altijd de juiste toon.

Als social media pilot combineer je de cockpit met tools als Facebook Business & Ads Manager, Datastudio, Canva, Kontentino, Facebook Pixel, Google Tag Manager en Google Data Studio.

Aanbod

Kies je eigen spel. Werk je 38 of 40 uur per week? Of parttime? U kunt zelf bepalen hoe de werkweek eruitziet.

Vroege vogel of nachtbraker? U kunt de begin- en eindtijd van thuiswerken of op kantoor bepalen. Breng uw eigen balans tussen werk en privé tot stand.

Toename! Op basis van uw ambities kunt u cursussen en teamtrainingen volgen. U moet onze professionele boeken snel onder de knie krijgen, ze wachten op u in onze nmg-bibliotheek.

Creatieve tuin of werkplek. We bieden hoogwaardige infrastructuur voor schommels, pooltafels en scooters, en voorzien hen van moderne marketingtools. Tussendoor wacht een heerlijke fruitmand op je onder de nmg “interne boom”.

Werk hard en speel hard! Regelmatige teamactiviteiten, meetings en bijeenkomsten met collega’s, in de zomer spetteren in het zwembad en je zwembadvaardigheid naar een hoger niveau tillen, alles is mogelijk.

Heeft het bovenstaande u nog niet overtuigd? Daarnaast bieden we je een marktconform salaris, een uitgebreide hospitalisatieverzekering, een transportvergoeding, maaltijdbonnen en veel uitstekende collega’s.

Jouw profiel

  • Je hebt een hogere opleiding, bij voorkeur in marketing, communicatie of taalkunde.
  • Creatief denken is een tweede natuur voor jou.
  • Je organisatorische vaardigheden zijn sterk, en je plannen en deadlines maken je extatisch.
  • U kunt vlot en foutloos schrijven.
  • U blijft social-mediaplatforms en planningstools zien. Dit heb je onder de knie.
  • Je werkt graag samen in een team en weet anderen te overtuigen.

Klantgericht, in staat zich aan veranderende omgevingen aan te passen (flexibiliteit), resultaatgericht, accuraat zijn, plannen (= organiseren, zelfstandig werken, nauw samenwerken), regels en afspraken volgen

Vind en identificeer informatiebronnen en locaties, selecteer onderwerpen, onderwerpen of evenementen, of neem het werk van het redactieteam over, bereid, ontwerp en lever informatie (artikelen, nieuws, enz.) Voor correctie, druk en distributie

Master bedrijfskunde: marketingmanagement, professionele communicatie in meerdere talen

https://www.vindazo.be/vacatures/eindredacteur.html

Gerelateerde artikelen

Hoe u correct kunt reageren op een weigering om te werken

3 manieren om maatwerk minder moeilijk te maken voor ontwikkelaars

Coach welzijn