Blankenemmen
Image default
Mode en Kleding

Winddichte jassen voor buitenwerkers

Winddichte jassne voor buitenwerkers

Outdoor kleding voor de professionals die veel buitenwerk moet verrichten is een must. Water- en winddichte outdoorjassen en regenparka’s vormen dan een belangrijk kledingstuk van het werkkleding pakket. Maar waar vind je zulke speciale werkkleding?

Bij Wokrwear24 hebben we een groot selectie jassen, broeken, beschermende kleding en werkschoenen van topmerken zoals Harvest, Haen kleding, Tricorp, Printer Active wear, Grisport, Maxguard en ELKA. Deze merken bieden je bescherming onder alle omstandigheden én belangrijker weersomstandigheden.

Bescherming tegen regen en wind

Al onze regenjacks zijn dusdanig ontwikkeld dat ze ook goed zitten bij extreme weersituaties zoals sterke wind of hagel. De meerwaarde van onze hoogwaardige regenjacks is dat ze je door en warm houden onder deze extreme situaties. We verkopen een groot aanbod regenjacks, parka’s , softshell jacks en gevoerde jassen. Ook hebben we handige 3-in-1 jassen die geschikt zijn voor meerdere seizoenen die eenvoudig kunt aanpassen naar de situatie die jou het beste schikt.

De jassen zijn zo gemaakt dat wanneer het weer even tegenzit, jij toch de wind in de zeilen houdt. Ze beschermen je tegen wind en regen en houden je droog en warm, terwijl jij buiten aan het genieten bent. Maak je keuze uit onze collectie parka’s, softshell jassen, 3-in-1 jassen, gevoerde jassen en zomerjassen in veel verschillende kleuren en maten. Ook hebben we rekening gehouden met een zo breed mogelijk aanbod voor dames en heren.

Ook geschikt voor de buitensportliefhebber

Het grote voordeel van onze outdoorjacks en werkkleding is dat ze geschikt zijn voor de buitensportliefhebbers. De kledingassortiment bij Workwear24 voldoet aan de hoogste eisen keurmerken, dat ook fanatieke buitensport liefhebbers ervan kunnen profiteren.

Normaliter worden werkkleding producten verkocht in grote aantallen en zijn het daarom niet handige verkooppunten voor kleine bedrijven of zzp’ers. Niet bij Workwear24! Want het is bij ons mogelijk de meeste kleding stukken al te bestellen vanaf slechts 1 stuk. Dit is natuurlijk superhandig voor al je niet veel nodig hebt of gewoon wilt proberen hoe een kledingstuk zit voordat je een grote oplage gaat bestellen.

Ook bij Workwear24 – Biologische kleding

Een trend die ook langzaam bij professionals en werkkleding is gekomen is het gebruik van biologisch en/of organisch materiaal voor kleding. Deze materialen komen uit de natuur en zijn daardoor veel minder milieuvervuilend, maar ook veel eerlijk geproduceerd. De meeste kleding wordt immers nog steeds gemaakt in lage lonen landen onder slechte werkomstandigheden. De biologische kleding bij Workwear24 bevat materialen die afkomstig zijn uit fair trade regio’s zodat ook de mensen daar een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Kies ook voor alleen natuurlijke materialen, geen micro-plastics en duurzaam volgens de hoogste sociale criteria geproduceerd.

Voorbeeld 1: Canvas van biokatoen en linnen

Door de combinatie van biologisch katoen en linnen kan een geweven panamabinding gemaakt worden als stof om accessoires als tassen van te maken.

Voorbeeld 2: Wolvlies om kleding of plaids te watteren

Wolvlies is een natuurlijke goed isolerende stof. Het is luchtig materiaal wat ook volledig in Europa wordt gemaakt.

Voorbeeld 3: Geruwde sweatstof van biologische katoen

Door één zijde van biologisch katoen op te schuren krijg je een geruwde sweatstof wat een hippe textiel kan opleveren voor lounge kleding zoals sweaters, broeken en jacks.

Gerelateerde artikelen

Een rugzak voor duurzaamheid en comfort