Blankenemmen
Image default
Woningen

Warm en gezellig worden met ruiten en plaids

Tango Placemate van Burke Decor, Maria Cream en Black Gridded Pouf van Scout & Nimble, Rockhill Pillow van Renwil, Hedren Headboard van One Kings Lane, Chatham 8-light Chandelier van Savoy House, Smoke Tea Light Candle Holder van CB2, Kroy Cane Back Barstool van Arhaus, Grand Palais Arch Mirror van Ballard Designs, Influence in White/ Zwart van Emser Tile, Hoka-vloerkleed van Kaleen, Repetition 8 Artwork van McGee & Co

Nu de feestdagen achter ons liggen en januari snel nadert, willen we dit jaar op de resetknop drukken en onze huizen opfrissen. Begin het nieuwe jaar goed met een gezellige mix van patronen in chique ruiten en plaids. Door geruite en geruite patronen te combineren, ontstaat een levendige interieurstijl die zowel trendy als levenslustig is. Gekleurde plaids verrijken de look en voegen intensiteit toe, terwijl neutrale plaidpatronen de eenvoud bieden die nodig is om de ruiten en plaids te voltooien.

Hier zijn vier eenvoudige manieren om ruiten en plaids deze winter in je huisontwerp op te nemen.

Geruite patronen

Geruite karpetten en geruite karpetten zijn in de mode dit seizoen. Verkrijgbaar in verschillende patronen, prints en kleurstellingen, ruiten en plaids zijn gemakkelijk te mixen en matchen met je ontwerpthema’s. Of je nu je woonkamer wilt gestoffeerd met een zacht pluche tapijt of gewoon een accenttapijt wilt toevoegen onder je eettafel, plaids en ruiten zullen je kamer altijd dat extra vleugje textuur geven. En als je probeert te kiezen tussen het toevoegen van cheques of plaids, zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Geruite patronen zijn over het algemeen complexer en hebben een abstractere uitstraling die eigentijdser is. Ruiten daarentegen zijn meestal symmetrisch en geven de kamer een eenvoudigere stijl met een traditionele uitstraling. In combinatie met een houten vloer is dit perfect te doen, daarbij is de geluidsisolatie van een houten vloer ideaal. Afhankelijk van je ontwerpstijl is de ene misschien meer geschikt voor je ruimte dan de andere – en afhankelijk van de grootte van je kamer kunnen grootschalige plaids versus kleinere ruiten ook het gevoel van ruimte in de kamer beïnvloeden!

Investeer in verbluffende tegels

Een andere gemakkelijke manier om cheques aan uw ruimte toe te voegen, is door backsplashes en accentmuren. Deze retro zwart-witte backsplash achter de gootsteen combineert bijvoorbeeld een geruit patroon met een traditioneel mozaïek in de vorm van penny-tegels. De Influence-tegels hebben een strakke en opvallende uitstraling in de vorm van een nette dambordpatroon. Bovendien biedt het meer visuele interesse in badkamers en keukens die eenvoudig kunnen worden geïnstalleerd als douchevloer of gootsteenachterwand.

Laag in eenvoudige verlichtingsarmaturen

Op zoek naar een subtiele manier om ruiten en plaids te verwerken? Vaak worden deze twee beschouwd als slechts een print die in textiel wordt gevonden, maar deze trend speelt met het creëren van vormen en lijnen. Speel met de structuur van je meubels, zoals gelaagdheid in eetkamerstoelen met rieten rugleuning, geruite hoofdeinden en ramen en spiegels in palladiaanse stijl. Zelfs het gebruik van structurele verlichtingsarmaturen als aandachtspunten werkt om een gemeenschappelijk geruit thema tot stand te brengen, zoals deze 8-lichts kroonluchter van Savoy House.

https://vloerenbaas.nl