Blankenemmen
Image default
Woningen

Ode aan de tuin

appartement te huur

“Is er een tuin?” Moet de meest gestelde vraag zijn. Natuurlijk tolereert ieder van ons een steen, maar de dingen rondom die steen zijn nog steeds belangrijk. Daar zijn goede redenen voor, want tuinen hebben veel voordelen. Dit is onze “Garden Ode”.

Wikipedia zegt: “ Een tuin is een afgebakend stuk land waarop gewassen worden geplant of verbouwd. De tuin kan utilitair van aard zijn, het kan een moestuin, een wetenschapstuin, een botanische tuin of een decoratieve siertuin zijn. “

Natuurlijk wel, hoewel we deze methode waarschijnlijk niet zullen overnemen in termen van vorm en wetenschap. De tuin is een rustpunt, een groen gebied, waar kinderen of kleinkinderen spelen, honden of katten lopen, bloemen bloeien en grassen groeien. Tuinieren betekent bessen plukken of je eigen aardappelen oogsten.

Er zijn persoonlijke, openbare, gedeelde en openbare tuinen. Er zijn ligweiden, stadsparken, provinciegebieden en te kleine bossen.

De tuin staat synoniem voor gezelligheid, ontspanning of op een leuke manier bezig zijn. Herinner je eraan, maar gewoon een dagelijkse kalender voor elk seizoen. Dat mooie schilderij ziet er elke ochtend een beetje anders uit. In de tuin rijdt ook de buurman met zijn gras en kettingzaag. Dit is de smaak van het feest en de barbecue van de buurman. Soms is de tuin blij, soms is het maar een zucht.

Er zijn zoveel tuinen als brievenbussen. Klein, groot, groen, grijs, goed onderhouden of een beetje wild. Er zijn bloemen, bomen, vissen, vogels, potten, plassen of gewoon groene gras. Er zijn jaarlijkse trends en tradities. Drie bloempotten op het terras of een volledig ingerichte bouwruimte in de living. Parasols, zwembaden of gewoon regenmeters. Lampen, speelgoed, verwarmd terras of volledige bar. Professionele buitenkeuken of vuurkorf, waarop worst zwart kan branden. Snoeien, groene bladeren, compost, schors, bodembedekker, tegels of stenen. Een kip, konijn of egel is op bezoek.

De tuin is leuk. Het is altijd de grootste ruimte in huis. Nee? Klein terras? Koertje? Ga in het midden staan ​​en kijk omhoog. Zelfs onder een bewolkte hemel lijkt de kleinste tuin eindeloos …

De eerste is de tuin. Ga buiten zitten en ervaar het en kijk omhoog. Drinken, eten, ruiken, luisteren, spelen.

Geniet ervan.

huis te koop deerlijk

https://be.propenda.com