Blankenemmen
Image default
Energie

Je beroep uitoefenen in Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn is een prachtige plek om te wonen en wordt bovendien steeds gewilder. In minder dan 10 jaar is het inwoneraantal ruim keer anderhalf gegaan en heeft Alphen aan den Rijn wel 16 leuke wijken om te wonen. Door deze flinke groei heeft de plaats ook steeds meer openstaande vacatures en zijn er genoeg medewerkers nodig om al deze mensen te kunnen voorzien. Als je het je dus leuk lijkt om de elektricien Alphen aan den Rijn te worden, of je kijkt uit naar het zijn van de wijkverpleegster hier, lees dan snel meer over wat Alphen aan den Rijn jou als woonplaats te bieden heeft.

De recreatie en bekendheid van Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn heeft een hoop recreatie waar ze bekend om staat. Zo beschikt ze over vogelpark Avifauna, een van de bekendste vogelparken ter wereld. Ook bevindt zich hier het Archeon. In principe wordt dit omschreven als een museum, maar eigenlijk is dit een groot park waar veel te leren is over de geschiedenis van Nederland. Ze leggen hier vooral de focus op de prehistorie, de romeinen en de middeleeuwen. Hoewel dit vooral door kinderen wordt bezocht, blijven deze parken ook leuk voor volwassenen. Ook aan de watersport wordt hier veel plezier beleefd, aangezien de plaats aan de Oude Rijn ligt.

Je kunt overal naartoe

Ondanks dat Alphen aan den Rijn waarschijnlijk niet de grootste stad is die je kunt opnoemen, is het qua ligging erg goed. Het ligt namelijk midden tussen de grote steden in, zoals Leiden, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Doordat zowel de snelwegen als het openbaar vervoer hier vrij goed geregeld is, zul je niet snel in de knel komen met je bereikbaarheid. Het gezellige dorpse karakter zorgt ervoor dat je je helemaal thuis voelt, maar tegelijkertijd woon je dus nog overal in de buurt. Klinkt ideaal, toch?