Blankenemmen
Image default
Particuliere dienstverlening

Eenvoudig lessen inplannen met een digitale rijschool agenda

De rijschool agenda. Een van dé meest gebruikte tools om de planning van je rijschool op orde te maken en natuurlijk te houden. De dagelijkse planning in je rijschool kent namelijk veel wijzigingen. Zo plan je geregeld nieuwe lessen, ga je op zoek naar beschikbare momenten en verwerk je examenaanvragen. En wanneer een afspraak onverhoopt niet doorgaat wijzig je dat in de planning. Omdat je op een dag de planning dus zo vaak gebruikt is het belangrijk om te beschikken over een goed systeem. Met een digitale rijschool agenda plan je eenvoudig lessen in. In dit blog lees je wat je allemaal met een digitale rijschool agenda kunt.

Met één klik alle afspraken in beeld

Omdat je met een digitale rijschool agenda niet meer hoeft te bladeren en te zoeken naar het juiste overzicht heb je met 1 klik jouw dag- of weekplanning geopend. Vooral bij rijscholen met meerdere instructeurs en voertuigen of bij het bekijken van de weekplanning merk je dat zo’n digitale planning veel sneller is.

Wissel snel tussen dagen

Blader je veel door de planning op zoek naar een geschikt moment? Je zult merken dat dit met een digitale agenda veel sneller gaat. Door technische snufjes spring je zo een dag, een week of een maand heen en weer. Ook ben je met 1 klik op de knop weer terug op de dag van vandaag.

Anders dan bij een papieren agenda komt bij het maken en bekijken direct de kleur van de afspraak naar voren. Zo heb je in een oogopslag duidelijk of het gaat om een rijles, een praktijkexamen of een tandartsbezoek. Dit scheelt veel zoekwerk en strepen met markeerstiften.

Afspraken wijzigen in een handomdraai

Gaat een afspraak toch niet door zoals gepland, dan wissel je in een handomdraai van datum, tijd, categorie, onderdeel, instructeur of voertuig en verwijder je de afspraak zonder dat je hoeft te strepen of opzoek moet naar een potje tipp-ex of correctietapes.

Met een digitale agenda is het niet langer nodig om na de denken over de afspraak duur. Je kiest gewoon een onderdeel, en er wordt vaak direct aangegeven hoelang het onderdeel duurt.

Altijd de rijschool agenda van zowel instructeur als voertuig op orde

Bij het maken van de afspraak selecteer je standaard ook het voertuig waarmee de afspraak plaats vindt. Zo heb je direct de voertuigagenda op orde wanneer er een afspraak toch niet door gaat of wordt verplaatst. Dat scheelt tijd.

https://www.dation.nl/