Blankenemmen
Image default
Auto's en Motoren

Razendsnel slagen voor je motortheorie met de dagcursus van Gelijk Geslaagd

Ben je op zoek naar een manier waarop je het theorie certificaat voor de motor zo snel mogelijk kunt halen? Wil je voorkomen dat je meerdere weken aan het leren bent uit theorieboeken die echt te saai voor woorden zijn? Heb je al meerdere mensen zien worstelen met het aanleren van de motor theorie, en zien zakken voor het examen, en wil je dit allemaal voor jezelf voorkomen? Kom dan direct meedoen met de dagcursus motor theorie van Gelijk Geslaagd!

Op dezelfde dag theorie leren én slagen

Ja, je leest het goed. Wij bieden bij Gelijk Geslaagd een dagcursus aan. En het leuke is, je hoeft je niet tot nauwelijks voor te bereiden op de cursus. Thuis leren is dus niet meer nodig, wij hebben echt aan 1 dag genoeg om jou de motortheorie uitstekend aan te leren. Wel krijg je na je inschrijving wat lesstof toegestuurd per mail, waar je alvast naar kan kijken. Of je dit doet is helemaal aan jou. Het is handig om het door te nemen, maar je bent tot niets verplicht.

Om mee te mogen doen aan onze cursus hebben wij maar 1 eis: je moet de minimale leeftijd hebben van 17 jaar. Verder maakt het voor ons niets uit hoe oud je bent, of je al eens gezakt bent, of je leerproblematiek hebt of worstelt met faalangst. Zolang je oud genoeg bent is iedereen bij ons welkom.

Wij zijn te vinden in jouw woonomgeving

Woon jij in Utrecht en kan je niet wachten om lekker door de Utrechtse Heuvelrug te toeren, ’t Groene Hart te doorkruisen of een bezoekje aan de Veluwe te brengen? Dan kan jij je inschrijven voor onze cursus motortheorie Utrecht. Woon jij in het gezellige Brabant en verheug je je op de mooiste uitjes op je motor? Dan kan jij je bijvoorbeeld inschrijven voor onze cursus motortheorie in Eindhoven, Breda of Den Bosch. Woon jij in de Randstad en kan je niet wachten om de vele files daar voorbij te kunnen rijden? Dan kan jij je inschrijven voor bijvoorbeeld onze cursus motortheorie in Amsterdam. Oftewel, waar jij ook woont, er is altijd een theoriecursus van Gelijk Geslaagd in jouw woonomgeving te vinden.

https://www.gelijkgeslaagd.com/