Blankenemmen
Image default
Aanbiedingen

Hoe een flared pants jouw garderobe compleet maakt

Er zijn zoveel verschillende soorten, ontwerpen en maten van flared pants. Voor mensen met elk soort lichaamstype is wel een mooie flared variant verkrijgbaar in een breed scala aan materialen, kleuren, stijlen en maten. Ze zijn al een paar jaar populair en vrouwen vinden het steeds moeilijker om zich hun garderobe zonder deze broek voor te stellen. In deze post onthullen we welke drie soorten flared broeken volgens ons essentieel zijn voor je garderobe, en waarom. Als je nieuwsgierig bent, blijf dan vooral lezen!

Casual en cool

Flared jeans zijn de perfecte broek om te dragen als je je casual en stijlvol wilt kleden. Als je een blauwe flared jeans wilt dragen, kun je hem eenvoudig dragen met basic T-shirts, truien en vesten. Een flared jeans met een witte oversized blouse is bijvoorbeeld altijd een goed idee. U kunt deze outfit sportiever maken door sneakers te dragen of juist stijlvol en professioneel door hakken te dragen. Met een blauwe flared jeans kun je eigenlijk nooit de mist ingaan! 

De outfit kan makkelijk worden opgefleurd

Als je een flared broek met print bezit, zou je jezelf wel eens heel dankbaar kunnen zijn. Deze broek is namelijk ideaal als je niet weet wat je aan moet trekken. Omdat een flared pants zo visueel opvallend is, krijg je de indruk dat je veel tijd in je outfit hebt gestoken (ook al is die vrij eenvoudig samen te stellen) als je er een effen T-shirt, blouse of trui bij draagt. Een spijkerjasje of een blazer zou ook geweldig staan bij deze broek. Doe er een paar warme laarzen bij en je bent klaar om te gaan. Gegarandeerd dat je vele complimenten over je outfit ontvangt wanneer je een flared pants met print draagt! 

Voor iedereen een goede pasvorm

Elk lichaamstype ziet er geweldig uit in een uitlopende broek, of je nu lang, kort, dik, dun, een appel of een peer bent. De flared pants is een echt juweeltje en zou in de garderobe van elke vrouw moeten zitten. Een zwarte uitlopende broek staat mooi en kan gedragen worden met elk gewenst overhemd. Elke denkbare kleur, van zwart tot wit, staat geweldig op een zwarte flared broek. Het kleed mooi af maar benadrukt alle mooie delen van jouw onderlichaam. Heb jij nog geen mooie flared pants? Dan wordt het absoluut tijd om er één aan te schaffen!  

 

https://flrd.nl/