Blankenemmen
Image default
Eten en drinken

Catering regelen doe je in heel Noord-Holland via Happie Delivery

Catering bestellen in Noord-Holland

Die unieke stad heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent Noord-Holland vele events en het spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt door struinen. Wilt u meer weten over wat er te doen is in Noord-Holland ? Volg dan deze site. In zo?n actieve stad, is het ook niet raar dat veel mensen zoeken naar een cateringbedrijf alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu een zakelijk event host of een privé feestje viert. Voor de meest tongstrelende catering uit Noord-Holland belt u met Happie.
Catering bestellen voor bijvoorbeeld een trouwerij, babyshower of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering. Via onze online bestelomgeving heeft u uw lievelingsgerechten simpel besteld. Maar wat voor gerechten kunt u allemaal bestellen in Noord-Holland ? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de beste party snacks, de meest tongstrelende diners, maar ook de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zelfs de afwas wordt geregeld. Dat klinkt toch super?

Welke soorten catering kunt u laten leveren in Noord-Holland?

Er zijn super veel opties bij Happie Delivery. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering

Lunch bestellen in Noord-Holland

Lunches haal je bij Happie Delivery in Noord-Holland. Voor allen zit er wel wat tussen. Onze lunches bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, en ook diverse candybars. U kunt uw middagmaaltijden individueel laten verpakken. Zelfs wanneer u uw lunches bij verschillende mensen wilt laten afleveren, dan is dat geen enkel probleem. Erg gemakkelijk voor als u zit met de coronamaatrdegelen. Onze lunchpakketten worden ten alle tijden ingepakt in milieuvriendelijke emballage. Zo zijn de lunchpakketten niet alleen behoorlijk smaakvol, maar ook niet belastend voor onze aarde.

High Tea bestellen

heeft u zin in iets feestelijkers dan gewone middagmaaltijd, dan kunt u kiezen voor een High Tea. verschillende pakketten boordevol met zalige hartige en zoete gerechtjes. Bijvoorbeeld brownies, scones, sandwiches met roomkaas of macarons. Te regelen voor grotere groepen of kleinere groepen. De high Tea’s worden , net als de rest van de catering,†ingepakt in biologisch afbreekbare emballage. Wij kunnen uw high tea’s per persoon verpakken, zo kan Happie Delivery de High Tea bezorgen op meerdere adressen.

Buffetten bestellen

Buffetten zijn het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Noord-Holland haal je hier. De keuze online is erg groot. Daarnaast kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen u op uw event presenteert. Het ideale aan een buffet is dat uw gasten zelf hun bord vullen met de hapjes dat ze het lekkerst vinden. ook is het buffet erg efficiënt. De bediening hoeft immers geen bestelling op te nemen.

 

BBQ catering

Houdt u van een zonnig feestje buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij volledig voor u regelen. Of u nu alleen een BBQ pakket wilt bestellen, Of dat u wilt dat er een BBQ-Kok wilt boeken naar uw locatie komt. We got it all! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Tevens gaat een BBQ-pakket bestellen erg eenvoudig. Enkele klikken op knop en en klaar is kees.

Borrelhapjes bestellen

onovertroffen en originele borrelhapjes†bestellen doet heel Noord-Holland in de online winkel van Happie Delivery. Met ons brede assortiment zorgen wij dat een ieder z?n favoriete borrelhapjes kan bestellen. Van canapés tot vega hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaal Kies ervoor om de hapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf te verwarmen. Wilt u (leuke ideeÎn voor uw feest? Bekijk hier rechts onze inspiratie foto’s.

Tapas bestellen in Noord-Holland

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit vele pakketten vindt u ten alle tijden het tapas pakket dat naadloos aansluit bij uw feestje.Waan je meteen in Spanje met onze Zonnige tapasmenu’s buffetten!