Biologisch eten is helemaal van deze tijd. Kom je bij ons restaurant in Rotterdam eten, dan eet je biologisch geteeld eten. Wij halen onze producten bij de plaatselijke boeren, die hun producten met de grootste zorgvuldigheid en aandacht laten groeien en produceren. Uiteraard werken we alleen met de producten die ook daadwerkelijk het juiste keurmerk bezitten. Heerlijk en eerlijk etenWij werken in ons restaurant Rotterdam met natuurlijke producten die we bij de plaatselijke boer hebben opgehaald. Waarom? Wij kiezen graag voor een eerlijk en duurzame natuur. Zo hebben de dieren van biologische veehouders krijgen meer ruimte om te grazen en hebben het daardoor beter dan de meeste dieren in de gangbare veehouderij. Biologische koeien mogen bijvoorbeeld gegarandeerd naar buiten en moeten zelfs minimaal 120 dagen per jaar in de wei staan. Boeren gebruiken daarnaast geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest, maar alleen natuurlijke bestrijdingsmiddelen. En dat proef je terug in het eten van het restaurant Ridderkerk. Ook hebben de biologische producten geen kleur-, geur-, en smaakstoffen. Er zijn slechts een aantal toevoegingen van natuurlijke oorsprong die zijn toegestaan. Het criterium hierbij is dat deze toevoegingen technologisch onmisbaar moeten zijn. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat we geen dierenleed hebben veroorzaakt met het eten wat wij serveren in ons restaurant Rotterdam. Want de dieren van biologische boeren hebben een beter leven. Dieren in de biologische industrie worden zo gezond en natuurlijk mogelijk gehouden. Zo krijgen ze geen preventieve antibiotica en hormonen en worden snavels en krulstaarten niet ontdaan. Ook proef je meer smaak aan het groenten en fruit in onze gerechten. Biologisch geteelde gewassen krijgen vaak meer tijd om te groeien, waardoor de smaak en kwaliteit vaak beter zijn. Daarom werken wij ins ons restaurant Rotterdam met biologisch producten. Wanneer kom jij eten? |