Blankenemmen
Image default
Internet

Welkom bij hét ict bedrijf uit Hengelo

Slimme ICT-oplossingen bij hét ict bedrijf uit Hengelo

Newminds Systems ICT is een full service ict specialist voor MKB bedrijven in Nederland met een focus op het optimaliseren en verbeteren van interne processen en daarnaast het adviseren in slimme oplossingen afgestemd aan specifieke wensen van onze opdrachtgevers. Kiezen voor Newminds Systems ICT is kiezen voor ontzorging zodat jij als ondernemer volledig kunt focussen op het laten groeien van jouw business.

Waar staan wij voor?

De digitale wereld veranderd in een rap tempo. Om dat allemaal bij te benen als ondernemer is niet te doen. Het enige wat je wil is vertrouwen op je IT en dat je medewerkers hun werk goed, adequaat en veilig kunnen doen. Door de steeds grotere digitaliseren van bedrijfsprocessen is er ook méér risico ontstaan voor datalekken, phishing, malware en hacking. Veiligheid is steeds belangrijke geworden en tegenwoordig moet je rekening houden met scenario’s die voorheen nauwelijks voorkwamen. Hoe ga je daarmee op?

Newminds Systems heeft niet de illusie om voor alles een oplossing te bieden. Wel zijn we een generalist op het gebied van iCT en data veiligheid die van alles voldoende weet om onze klanten preventief te adviseren en te begeleiden in het doorvoeren van verbeteringen zodat je met een gerust hart kunt ondernemen. Wij hebben strategische samenwerkingen met partners als Microsoft, Exclaimer en Xelion waardoor we een totaalpakket kunnen bieden voor alle ondernemers op het gebied van:

 • Xelion internet telefonie
 • cloud backup
 • office 365
 • senditsafe bestandsdeling
 • Microsoft Dynamics Business Central
 • computer hardware
 • onderhoud en monitoring op afstand

Als vertrouwde ICT partner staan we daarom graag NAAST onze klanten en kijken we graag mee over de schouders van medewerkers zodat we deskundig kunnen beoordelen welke facetten een nodige upgrade kunnen gebruiken. Dat kan zijn het overstappen op Office 365 voor een betere samenwerking tussen collega’s en afdeling, het instellen van cloud backups van waardevolle data of het installeren van anti-virus programma’s op werkplekken. Op al je ICT-vraagstukken geven we graag antwoord en dat doen we in heldere, begrijpelijke taal, zodat jouw mensen er direct mee kunnen werken.

Automatisering & netwerkbeheer

Zorgeloos kunnen werken, dat wil iedere ondernemer niet waar? Met de ICT specialisten van NewMinds Systems houden we op afstand jouw IT processen zorgvuldig in de gaten zodat we tijdig kunnen handelen bij calamiteiten of bij het detecteren van malafide software of emails. Ook leveren wij bij al onze software, nieuwe moderne hardware zodat je IT altijd voldoet aan de nieuwste technische eisen. Wij komen al onze hardware op locatie installeren en configureren en stellen zo nodig ook online werkplekken in voor alle medewerkers.

Denk aan een goede back up! Maak afspraak met ons ICT bedrijf Hengelo

Zijn onderstaande situaties herkenbaar binnen jouw organisatie?

 • gebruiker verwijderd per abuis gegevens
 • gesloten of kwijt geraakte hardware
 • bestemming met een computer virus of een hack
 • server of diskcrash (gegevens verloren)
 • kans op brand of ander calamiteit

Dan is het maken van automatische backups in een veilige cloud omgeving zeer belangrijk. Belangrijke data kun je kwijtraken die je bedrijf kunnen stilleggen. Voorkomen is beter dan genezen! Investeer daarom in het veiligstellen van al je data. Newminds Systems kan je hierbij helpen met slimme oplossingen die je weinig tijd kosten. Eenmaal goed voor elkaar is het een kwestie van monitoren en een jaarlijkse ICT scan. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons ict bedrijf in Hengelo opnemen.

https://www.newmindssystems.nl/