Volgens weghouden van uw terrein

Heeft u vogelwering nodig omdat uw hele tuin of weiland vol zit met vogels? Wij begrijpen dat er niks vervelender is dan vogels die alle zaadjes uit de grond pikken. Helemaal als u deze net geplant heeft kan dit natuurlijk enorm frustrerend zijn. Ook wanneer vogels uw net gewassen auto hebben ondergepoept loopt de frustratie erg hoog op. Wij staan voor u klaar! Onze vogelwering houdt alle vogels weg uit uw tuin of weiland, maar is niet schadelijk voor de vogel. Hij zal niet ziek worden en kan gewoon nog vliegen nadat hij in aanraking is geweest met de vogelwering. Dit is natuurlijk gunstig voor beide partijen.

Een natuurlijke manier van verjagen

Onze vogelwering is volledig gemaakt van natuurlijke bestanddelen. Op deze manier beschadigt u de natuur niet en worden uw problemen opgelost. Alle vogels zullen een afkeer hebben naar de vogelwering. De een omdat hij het te eng vindt en de ander omdat hij zo brutaal was om er op te gaan staan. Hij zal dan meteen spijt hebben door het onaangename gevoel die de vogelwering hem geeft. De vogel zal later niet meer terug komen en andere vogels waarschuwen voor die plek. De vogelwering lijkt op vuur, dus de meeste vogels zullen er op het eerste gezicht meteen al gevaar in zien. Ze zullen het niet riskeren om in de buurt te komen.

Geen gif maar een andere leefomgeving

Het is dus goed om duidelijk te hebben dat er geen vergif in onze vogelwering zit. Ons doel is om op een natuurlijke manier de vogels weg te houden uit uw omgeving. Hierbij blijven alle vogels in leven. Wij willen de dieren geen pijn doen, maar ze moeten wel op zoek naar een andere plek om te leven. Dit is een van de redenen dat onze vogelwering zo goed is. Dierenwelzijn en klanttevredenheid staat beide even hoog. Deze mooie harmonie zorgt voor alleen maar geluk. In één verpakking zitten vijftien schaaltjes die u kunt gebruiken om de vogels te verjagen. Dit is genoeg voor de oppervlakte van een gemiddelde tuin.