Blankenemmen
Image default
Zorg

Klachten verhelpen bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel

Als je last hebt van verschillende pijnklachten of beperkingen in je dagelijkse leven dan kan je absoluut terecht bij fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. Hier werken verschillende therapeuten die zijn gespecialiseerd in het verminderen en verbeteren van je klachten en het mogelijk maken om je dagelijkse activiteiten weer te hervatten zonder pijn te ervaren of in ieder geval ervoor te zorgen dat de pijn niet overheerst. Het kan natuurlijk zomaar zijn dat je te maken krijgt met klachten aan je lichaam.  Niet altijd is hier een directe oorzaak voor te bedenken, maar er zal wel een oplossing moeten worden gevonden. Wanneer je dus last hebt van bepaalde klachten, twijfel dan niet en trek direct aan de bel bij je huisarts. Mocht het nodig zijn zal je worden doorverwezen naar de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Eenmaal aangekomen bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel zal er gekeken worden naar de klachten die je aangeeft te hebben. Omdat de specialisten al jaren in het vak zitten, zullen zij hoogstwaarschijnlijk jouw klachten herkennen ne hier een diagnose aan proberen te koppelen. Mochten zij zelf ook niet uit dit probleem komen, zullen zij je doorverwijzen naar een specialist in het ziekenhuis. Voor rugklachten is dit bijvoorbeeld een orthopeed. Door middel van een MRI scan of een röntgenfoto kan dan worden bekeken wat h et probleem is en dan kan er samen met de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel worden gewerkt aan een spoedig herstel. 

Meerdere specialismen

Bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel werken niet alleen maar fysio therapeuten, maar ook manueel therapeuten en sport masseurs. Dit komt omdat zij veel samen moeten werken. Wanneer een fysio therapeut je niet kan helpen omdat het blijkt dat je geen spier klachten hebt, maar meer klachten vanuit de gewrichten word je bij de fysiotherapie in Capelle aan den IJssel doorgestuurd naar de manuele collega.