Blankenemmen
Image default
Vervoer en transport

Het unieke concept van co packing bij Na-Nomi.

Co packing is het in, – om- en verpakken van allerlei soorten food en non-foodproducten in verpakkingsmateriaal. Een co-packer is een verpakkingspartner die u adviseert over de optimale en beste manier van het verpakken van uw diensten of producten. Een co-packer kijkt verder dan enkel de verpakking, ook het ontwikkelen van bijpassende labels en presentatie bij uw product is een onderdeel hiervan.

Na-Nomi is een co packing bedrijf. Na-Nomi is een concept dat is ontstaan door het fuseren van twee familiebedrijven: Nabuurs en NOMI. Inmiddels is Na-Nomi een zelfstandig bedrijf met ongeveer 250 medewerkers die gespecialiseerd zijn in de logistieke dienstverlening en co packing.

Na-Nomi zorgt ervoor dat de verpakking van Fast Moving Consumer Goods optimaal worden afgestemd op de veranderende marktomstandigheden, distributiekanalen en afnemers. Ook denken zij graag met u mee omtrent uw concept. Tevens zorgt Na-Nomi voor de coördinatie tussen hun dienstverlening en die van andere betrokken partijen, zoals pakketdiensten.

Wat maakt co packing bij Na-Nomi uniek?

De vraagstukken rondom co packing worden steeds complexer, vanwege de voortschrijdende technologische mogelijkheden. Tevens veranderd de marktbehoefte enorm. Bij Na-Nomi blijven medewerkers op de hoogte van de veranderde markt en blijven zij zich ontwikkelen op het gebied van kennis en expertise. Hierdoor levert Na-Nomi up to date informatie en weten wij unieke concepten te ontwikkelen.

Waarom kiezen voor co packing bij Na-Nomi?

Co packing zorgt ervoor dat u tijd en geld bespaart. Tevens werken de medewerkers met een grote flexibiliteit en op korte termijn, hierdoor krijgt u snel waard voor u geld. Tevens belooft Na-Nomi dat deadlines gegarandeerd worden gehaald en dat er een groet focus ligt op de kerntaken. Ook zorgt Na-Nomi voor de bijbehorende taken op het gebied van de logistieke keten.

Wilt u graag weten wat Na-Nomi voor u kan betekenen? Of ben u benieuwd naar de diensten van Na-Nomi? Neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier op de website van Na-Nomi.

Gerelateerde artikelen

Kies voor taxi Delft als taxibedrijf