Blankenemmen
Image default
Telefonie

Geld verdienen met het doorverkopen van VoIP-telefonie

Met de voortdurende economische schommelingen is ondernemerschap een trend die in de lift zit. Wij beleven een marktbeweging waarbij bedrijven op zoek zijn naar betere oplossingen tegen een concurrerende kostprijs. In die zin is de VoIP wederverkoop een uitstekende oplossing voor diegenen die een kwaliteitsdienst willen aanbieden aan hun klanten!

Stelt u zich eens voor dat u uw klanten voordelen kunt bieden zoals mobiliteit, flexibiliteit en kwaliteit, en dat alles tegen een lage kostprijs!

Dit scenario is volledig mogelijk voor wie VoIP-telefonie wil doorverkopen en toch geld wil verdienen en geloofwaardig wil zijn bij de consument.

 

Ontdek de belangrijkste voordelen om een VoIP reseller worden!

 

 

Wat is VoIP-telefonie?

VoIP staat voor Voice over Internet Protocol. Wanneer we gaan telefoneren via het internet en niet via conventionele telefoonlijnen, maken we gebruik van VoIP-technologie.

Momenteel hebben we gratis toepassingen die dit soort diensten kunnen maken, zoals Skype en Whatsapp, deze categorie, die mobiliteit mogelijk maakt, noemen we softphones.

Voor zakelijke doeleinden kunnen we bij het gebruik van VoIP-telefonie ook rekenen op betaalde softphones, die ons meer mogelijkheden bieden, zoals het bellen naar conventionele telefoonlijnen. Deze toepassingen maken ons mobiel omdat we ze zowel op de computer als op de smartphone kunnen gebruiken.

Waarom is het voordelig om VoiP reseller worden?

 

  • Het gebruik van internet om te telefoneren is niets nieuws, maar de VoIP-technologie blijft revolutionair in wat zij voorstelt. In bijna 100% van de gevallen zal het gebruik van VoIP een besparing voor uw klant betekenen.
  • De klant hoeft de vraag niet te voorspellen en er niet op te anticiperen. Met de VoIP-telefoondienst zal uw klant zijn plan kunnen uitbreiden naargelang zijn behoeften, dat wil zeggen, door VoIP reseller worden biedt u meer flexibiliteit voor wie groeit.
  • VoIP-technologie is afgestemd op de nieuwe marktbehoeften, zoals thuiskantoor, coworking, reizen en werken op afstand in het algemeen. Op deze manier kan uw klant overal ter wereld bellen!
  • VoIP-technologie maakt integratie met andere toepassingen mogelijk, zoals: e-mail, sms, applicaties en sociale netwerken.
  • Het is mogelijk geautomatiseerde antwoordsystemen, oproepdoorschakelingen, wachtrijen enz. te creëren.
  • Dankzij de VoIP-technologie kan de klant gesprekken van het ene toestel naar het andere doorschakelen, maar ook van het ene filiaal naar het andere, zonder extra kosten!

 

Door een VoIP reseller worden heeft u niet alleen de missie om een goede dienst te leveren, maar ook om lokaal ondernemerschap te bevorderen.