Blankenemmen
Image default
Cadeau

Een opblaas- vs een normale Abraham

Bij een stoere Abraham pop huren kun je kiezen uit veel verschillende soorten Abrahams. Er bestaan namelijk opblaasbare en normale poppen. Een opblaasbare pop is wel een stuk makkelijker en minder tijd berovend dan een normale pop. Een opblaaspop is zo in een paar minuten opgezet terwijl een normale pop ook eerst helemaal moet aangekleed. Eert dus alle kleding bij elkaar zoeken en maar afwachten of het ook echt past bij elkaar. Een ander nadeel van een normale pop is dat het veel kleiner is en dus minder opvalt. Mensen zullen het sneller over het hoofd zien dan bij een pop van een paar meter, die zijn niet te missen.

Voordelen van een opblaasbare pop

Een opblaasbare pop is heel handig, het is namelijk zo in mum van tijd opgezet. Je hoeft niet de tweedehands winkel af te gaan op kleding te zoeken voor de versiering en het is heel makkelijk om te versturen. Een opblaasbare pop past namelijk heel makkelijk in een kartonnen doos als hij leeg is gelopen. Ook het extra materiaal dat nodig is is veel minder dan bij een normale pop. Het is dus veel makkelijker om zo’n opblaasbare pop te huren dan een echte pop. Mensen hebben niet veel tijd meer tegenwoordig, dus een opblaasbare Abraham pop huren is hier een goede en goedkope oplossing voor.

 

Abraham ook in de avond te zien

Het is tegenwoordig ook mogelijk om een lichtset bij de Abraham opblaaspop te krijgen. Hierdoor kun je de pop ook als het donker is bewonderen. Dit geeft natuurlijk een leuk extra tintje aan de pop. Zelfs in de nacht kunnen al je buren dus de pop bewonderen. Het zou zonde zijn dat de pop alleen maar overdag te zien is, het gebeurd namelijk maar een keer 50 worden. De lamp moet natuurlijk goed gericht zijn op de pop voor het beste effect.

Met een licht kun je dus optimaal genieten van de pop, zonder dat het overlast geeft aan de buren.