Tuinaanleg met L- en U-elementen

Zo op het eerste gezicht lijken het forse blokken; de L- en U-elementen van beton. Maar doordat de elementen in de tuin worden geplaatst en half verzonken komen te liggen, zijn zij ook in de kleinere tuin van grote meerwaarde. Je creëert de meest bijzondere, fraaie, constructies met muurelementen van beton

Strak en moderne betonlook

Een belangrijke tuintrend in de zomer van 2016 is het gebruik van natuurlijke stenen materialen, zoals Belgische hardsteen bijvoorbeeld, maar ook betontegels van fors formaat vormen een prachtig betegeld terras. Hebt u behoefte aan afscheiding in de tuin, ten behoeve van een boorder, zandbak of stenentrap, dan gebruikt u betonnen prefab elementen in een “L” of “U” vorm. Hiermee kun je letterlijk alle kanten uit. De elementen vormen samen een prachtig geschakeerde wand of trap. 

Dergelijke constructies kom je vaak tegen in chique parken en openbare gelegenheden als stadscentra; brede betonnen treden van slechts enkele trede’s. Dergelijke trede’s zijn ook perfect aan te leggen binnen de eigen tuin, waarmee u tuin en terras met elkaar in verbinding brengt. 

Inspiratie opdoen? 

Voor meer informatie bezoekt u de website van L en U elementen

 

 

http://www.lenuelementen.nl/