Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Parket schuren Amsterdam dé parketschuurspecialist

Parket Schuren Amsterdam

Uw parket schuren Amsterdam is een opdracht waar heel wat bij komt kijken. Van voorbereiding tot het schuren zelf en eventuele nabehandelingen. Het spreekt dan ook voor zich dat u een beroep doet op een parketschuurspecialist, zoals Schuur Expert. Enkel op die manier kunt u het werk tot een goed einde brengen.

Wat houdt het parket schuren, parket schuren en oliën en parket schuren lakken nu precies in? Het zijn stuk voor stuk mogelijkheden bij de service van een parketschuurspecialist. Hieronder vindt u meer info over parket schuren Amsterdam, de voordelen van nabehandelingen en de meerwaarde van een professionele aanpak!

houten vloer schuren Amsterdam: een vakman uit uw regio

Bent u op zoek naar een vakman uit uw regio omdat uw vloer hard toe is aan een grondige renovatie? Bij Schuur Expert vind u in een handomdraai de specialist voor uw vloer. U kunt altijd snel bij ons terecht voor diverse soorten vloerrenovaties. Deze voeren wij tegen een scherp tarief voor u uit. Vraag direct digitaal een vrijblijvende offerte aan of plan een afspraak met onze verkoopmedewerker zodat u uw wensen uitgebreid kunt bespreken. Wij zorgen ervoor dat ons werk perfect wordt afgestemd op uw voorkeuren. Met ruim 25 jaar ervaring in het opschuren en behandelen van alle houtsoorten, zorgen wij ervoor dat uw vloer er weer als nieuw uit komt te zien. Voor het schuren en lakken of schuren en oliën bent u bij ons aan het juiste adres.

Parketvloer schuren en behandelen met olie

Een geoliede vloer heeft een natuurlijke uitstraling. Over het algemeen worden vloeren één keer geolied. De olie laag vult de nerven en poriën van het hout en biedt bescherming tegen vloeistof en vuiligheid. Het is belangrijk om de parketvloer na de behandeling maandelijks goed te onderhouden met een voedende zeep. De geoliede vloer is eenvoudig plaatselijk bij te werken, zonder verschil in kleur en uitstraling. Wilt u een glanzende vloer? Dan kunt u de vloer beter lakken. 

Parket schuren en behandelen met lak

Voor het lakken van een parketvloer moet deze eerst geschuurd worden. Dit verwijdert de oude laag en creëert een mooi glad oppervlakte. Onze parketteurs doen dit machinaal en stofvrij, zodat u geen hinder ondervindt van de bezigheden. Afhankelijk van uw vloer wordt bekeken welke korrel schuurpapier er wordt gekozen. Waar het vroeger alleen mogelijk was om een glanzende lak te kiezen, is matte lak tegenwoordig ook een optie. U kiest zelf voor de gewenste lak en glans. De lak wordt snel en goed verdeeld over de vloer, waardoor het een geheel creëert. Parketlak zorgt voor een nagenoeg complete bescherming van de houten vloer tegen vuil en vocht. Hierdoor is uw vloer goed beschermt na de behandeling.

Houten vloer laten schuren: vraag uw offerte aan

Is uw vloer toe aan onderhoud? Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan. Onze professionele parketteurs komen bij u aan huis om de staat van uw vloer te beoordelen en u te voorzien van een passend advies. Voor parket schuren Amsterdam en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. De werkzaamheden worden binnen 1 tot 3 dagen uitgevoerd, wij leveren 1 jaar garantie op geleverd werk en binnen 1 week herstel garantie na oplevering. Met ruim 25 jaar ervaring in houten vloeren kunt u uw vloer met een gerust hart aan ons overlaten.

https://parketschurenamsterdam.nl