Blankenemmen
Image default
Home / Moving and Relocating

Laat je website hoger verschijnen in de zoekresultaten

Om een logische rangschikking te realiseren, worden de aangeboden websites door zoekmachines beoordeeld. Bij de beoordeling van de website wordt bepaald of de website nuttig is voor de gebruikers. Indien de website beschikt over goede eigenschappen zal de website hoger in de zoekresultaten geplaatst worden.

Om een website op eerlijke wijze te beoordelen, worden er meerdere factoren meegenomen bij de beoordeling. Zo zullen de websites die bovenaan staan in de resultaten voldoen aan alle eisen. Maar wat zijn de criteria voor de beoordeling? Hieronder volgen de belangrijksten voor de internationale zoekmachine optimalisatie.

Aantal bezoekers

Het aantal bezoekers van een website geven veel informatie vrij over de gebruiksvriendelijkheid, ook wel technische staat, van de betreffende website. Denk hierbij aan een snelle laadtijd, fijn lettertype en een veilige omgeving. Door als website te beschikken over een positieve technische staat, zullen zoekmachines de website beter beoordelen. Als bedrijf heb je de techniek van de website in eigen hand, waardoor het gemakkelijk is om op dit onderdeel van de beoordeling goed te scoren.

Kwaliteit van de content

Indien een website maandelijks miljoenen bezoekers ontvangt, kan er geconcludeerd worden dat de website goede en interessante content aanbiedt en prettig in werking treedt. De content kan worden vertaald in video’s, afbeeldingen, audio’s, maar over het algemeen vooral teksten. Doordat de zoekmachines de teksten gemakkelijk kunnen nalopen, wordt er veel waarde gehecht aan de aangeboden teksten op de website. Ook de content heeft een bedrijf volledig in de hand, waardoor het ook mogelijk is dit onderdeel te behalen.

Autoriteit van website

Bedrijven hechten vaak weinig waarde aan de autoriteit van de website, al is dit onderdeel zwaarwegend in de beoordeling. Met de autoriteit wordt voornamelijk het aantal backlinks, de links die de bezoekers doorverwijzen naar de betreffende website. Om de autoriteit te verbeteren, is het mogelijk het aantal backlinks te vermeerderen. Linkbuilding uitbesteden zal helpen bij de toename van het aantal backlinks en dus een verbetering gezien de autoriteit.

http://economy.nl

Gerelateerde artikelen

Carpertrip naar Noord-Frankrijk

Interieuradvies Utrecht nodig?

Veilig douchen voor ouderen